logotip de nadal camàlic

Servei de Reis Mags i Pare Nadal a domicili amb mesures anticovid

SERVEI ACTIU DES DEL DIA 22 DE DESEMBRE 2020 AL 7 DE GENER 2021

PERSONATGES AMB MASCARETA I US DE GEL HIDROALCOHÒLIC

El Pare Nadal o els Reis Mags aniran perfectament guarnits, però amb mascareta i guants. Camàlics prendrà la temperatura a tots els personatges abans d’iniciar l’acció.

ON SÓN ELS PAQUETS QUE HAN PORTAT ELS PATGES

Els personatges faran preguntes i intentaran fer endevinar als nens i nenes l’habitació, balco o part del domicili on els seus ‘patges’ hauran descarregat les joguines i regals.

AL LLINDAR DE LA PORTA O AL CARRER

Els personatges no accediran als domicilis i es quedaran al llindar de la porta, o al carrer o jardí en cas que sigui una casa.

DE DOS EN DOS

En tots els casos seran parelles. El Pare Nadal anirà acompanyat de la persona conductora del Trineu, mentre que només hi anirà un Rei o Reina (Blanc, Ros o Negre) acompanyat d’un patge.

ELS REGALS JA ESTARAN A CASA. NO INTERCANVIS

Els “patges” hauran fet la feina prèvia de portar els regals a domicili. El Pare Nadal i el Rei de l’Orient evitaran intercanvis de regals per mantenir al màxim les mesures higièniques i de seguretat anti covid.

L’ACCIÓ DURARÀ

al voltant dels 15′. Es podrà triar (mentre hi hagi disponibilitat) horari de lliurament i el rei que voleu que vingui a casa vostra.

MÚSICA COM A BENVINGUDA

Un toc musical anunciarà als més menuts que el Pare Nadal o Rei estan al domicili. S’evitarà tocar timbres.

UN GLOBUS AMB EL NOM DE CADA INFANT

Els personatges portaran uns globus inflats amb els noms dels nens i nenes que hi hagi al domicili.

DEMANDES NO PREVISTES

En cas que alguna persona tingui alguna demanda no prevista serà necessari comentar-ho de forma prèvia i s’estudiarà la manera de poder satisfer les necessitats particulars sempre que mantinguin les mesures sanitàries provocades per la Covid-19

TARIFES

* El servei de Reis s’oferirà a Manresa i Sant Joan.

TARDA I NIT DEL 24 DE DESEMBRE I 25 DE DESEMBRE: 120€

TARDA NIT DEL 5 DE GENER I TOT EL DIA 6 DE GENER: 120€

TARIFA REDUÏDA PER LA RESTA DE DIES I HORES: 100€

* Una part de la recaptació anirà destinada al Servei d’Ajuda Mútua de Veïnatge del barri de Valldaura, on està ubicat Camàlics.

CONTRACTA EL SERVEI A:


Decora amb globus el teu domicili

Gràcies a l’Acord que hem arribat amb la Gresca et podem fer arribar globus per decorar casa teva. Els globus arriben perfectament inflats amb heli i només els has de deixar anar a l’espai que vulguis decorar.

Xmas family

Ram compost per un globus en forma de Pare Nadal, un de caramel, un òrbit vermell amb escrit personalitzable i cinc globus de làtex.

Aquest ram té una durada de 24 h.

Preu amb transport a domicili: 40€ (Manresa i Sant Joan) Sant Fruitós, Santpedor i Callús tenen un cost extra de 4€

Preu a botiga: 35€

Xmas Star

Ram de globus compost per 2 estrelles de foil (personalitzable amb noms dels fills/es) i 6 globus de làtex.

Aquest ram té una durada de 24 h

Preu amb transport a domicili: 30€ (Manresa i Sant Joan) Sant Fruitós, Santpedor i Callús tenen un cost extra de 4€

Preu a botiga: 25€

Els rams es poden encarregar al telèfon 938 76 84 35 i al 669 75 44 44, o bé a la botiga: La Gresca del Carrer Vilanova 13 de Manresa.


Mas de la Sala cuina mengemBages, plats autòctons per degustar a domicili

MengemBages i Mas de la Sala han sumat esforços per crear un projecte culinari de menjar a domicili d’alta qualitat i elaborats, únicament, amb productes de la comarca del Bages. Són plats precuinats que necessiten un últim toc de forn o microones, de molt pocs minuts, per poder-los consumir al domicili en les millors condicions de qualitat i de temperatura.

Els plats, cuinats pel cap de cuina Ignasi Sala, es poden trobar a la botiga mengembages.coop, que ha participat en la tria dels ingredients.

La carta de plats s’ha creat amb el criteri de cuinar i presentar productes frescos de temporada o bé que han estat cuinats i conservats de la forma més tradicional. A més tots són productes que estan a l’abast de les persones consumidores de forma que la promoció dels productes locals segueix estant en l’ADN dels dos projectes.

MengemBages i Mas de la Sala són els dos grans referents de la distribució i la cuina autòctona de la comarca del Bages. MengemBages agrupa a moltes de les persones productores de la comarca del Bages per facilitar-ne la distribució.

Pots comprar els plats a través de www.mengembages.coop o bé a través del telèfon: 646 37 52 86

La presentació i els plats

Els plats es presenten embalats en recipients ecològics i amb les instruccions, en vídeo i codi QR, de com acabar de preparar-los, en molt pocs minuts.


PANERES DE NADAL

Aquest Nadal regala producte local. A mengemBages trobaràs productes de tota mena per fer-te una panera. O per servir una bona taula. O per fer un regal ben especial a qui més estimes.

Entra a la web de mengemBages i consulta totes les opcions.

Si ho vols, Camàlics, t’ho porta a casa.